Meistä

Olemme Suomalaisen Työn Liiton jäsen ja tarjoamme suomalaista palvelua!

AnnaValo on 2.2.2016 saanut Suomalaisen Työn Liitolta oikeuden käyttää Avainlippu-tunnusta merkkinä suomalaisesta työstä. Arvojemme mukaisesti haluamme toimia suomalaisen työn puolesta ja viestiä suomalaisesta palvelusta. Nostetaan Suomi plussalle paremmalla palvelulla.

Tuemme Suomen luonnonsuojeluliittoa!

AnnaValo on liittynyt 24.2.2016  Suomen luonnonsuojeluliiton kannatusyritykseksi. Haluamme viestiä omalla toiminnallamme luonnon kunnioittamisen tärkeyttä ja sitä, että ainutlaatuinen luontomme tarvitsee säilyäkseen vastuunkantajia. Huoli luonnosta ja elinympäristöstämme on tärkeä päätöksiä ohjaava arvomme ja luonnonsuojelun tukeminen on luonteva osa toimintaamme.

Olemme Suomen Yrittäjien jäsenyritys!

Teimme hyvän päätöksen ja liityimme 29.6.2016 Suomen Yrittäjiin.

Yrittäjänä haluamme luoda uutta ja pitää omalta osaltamme Suomen pyörät pyörimässä. Yrittäminen vaatii kovaa työtä ja vaikka olemme tottuneet pärjäämään yksin, niin pelkkä tieto siitä että saamme tarvittaessa tukea vahvasta yrittäjäjärjestöstä, tuntuu erittäin hyvältä. Siksi liityimme Suomen Yrittäjiin! Tähän joukkoon haluamme kuulua ja olla osa vahvaa yrittäjäjärjestöä.

AnnaValo Oy on luotettava kumppani!

Liittyimme 23.1.2017 Luotettava Kumppani -palveluun.

Haluamme viestiä Luotettava Kumppani -jäsenyydellä asiakkaillemme, että hoidamme asiat avoimesti ja lakisääteiset velvoitteemme ovat ajan tasalla. Tietomme ovat läpinäkyviä ja lain velvoittamat tilaajavastuutietomme ovat helposti kaikkien saatavilla.