Usein kysyttyä

1. Missä kaupungeissa toimimme

Palvelualueemme on koko pääkaupunkiseutu eli toimimme Helsingin, Espoon ja Vantaan kaupungeissa.

2. Mitä kiinteä hinta sisältää

Hinta sisältää kaiken eli Ole Hyvä luonnontuotteen pesuaineet, ammattilaisten siivousvälineet ja eri tilojen värikoodatut mikrokuituliinat.

Meillä on selkeä ja yksinkertainen hinnoittelu eli emme laskuta erillisiä lisiä tai muitakaan maksuja. Myös kaikki viikonpäivät ovat saman hintaisia.

3. Vakituinen oma siivooja ja siivoojat

Pystymme tarjoamaan jokaiselle asiakkalle vakituiset omat siivoojat. Meillä siivoustyötä tehdään yksilö-, pari- ja tiimityönä.

4. Puhuvatko siivoojamme suomenkieltä

Kyllä puhuvat ja kaikilla siivoojillamme on erinomainen suomenkielentaito. Tätä taitoa arvostetaan suuresti, sillä kotisiivous on hyvinkin vaativaa asiakaspalvelutyötä ja moni asiakkaamme puhuu vain suomenkieltä.

5. Vakituinen siivouspäivä

Pystymme tarjoamaan vakituisen siivouspäivän joka toistuu joko viikon, kahden viikon tai neljä viikon välein. Arkipyhälle osuvan siivouspäivän pyrimme siirtämään lähipäivälle. Siivoustyötä teemme maanantaista perjantaihin ja klo 8 – 16 välillä.

6. Siivouksen aloitusaika ja kesto

Meillä asiakkaat saavat aloitusajan puolen tunnin tarkkuudella, ja tarvittaessa voimme sopia myös tarkan saapumisajan.

Siivouksen hinnoittelu perustuu siivottavan asunnon pinta-alaan ja sovittuihin siivoustehtäviin. Siivoukseen käytetty aika on ammattisiivoojamme yksilöllinen ominaisuus ja aikaan luonnollisesti vaikuttaa myös siivoojien määrä.

7. Voiko asiakas olla kotona siivouksen aikana

Totta kai asiakas voi olla kotona siivouksen aikana. Me olemme tottuneet siivoamaan asiakasta kunnioittaen ja huomioiden. Halutessan toki voi myös poistua kotoa siivouksen ajaksi. Me vastaanotamme myös asiakkaan kotiavaimia, tällöin asiakkaan ei tarvitse olla vastaanottamassa siivoojia.

8. Kenen siivousvälineitä ja pesuaineita käytämme

Käytämme meidän omia ammattilaisvälineitä, mikrokuituliinoja ja Ole Hyvä pesuaineita. Ainoastaan lainaamme siivouksessa asiakkaan omaa pölynimuria. Tarvittaessa tuomme mukana Nilfisk Hepasuodattimella varustetun ammatti-imurin.