Etsimme uusia kotisiivoojia!

Etsimme aurinkoiseen joukkoomme luotettavaa KOTISIIVOOJAA osa-aikaiseen työhön. Työ sopii hyvin esim. työttömälle tai opiskelijalle.

Tuntimäärä on keskimäärin 25 tuntia / viikossa.

Työaika sijoittuu pääsääntöisesti klo 9 – 14 väliseen aikaan ja työpäivät ovat ma – pe.

Työskentely tehdään parityönä kokeneemman työntekijän työparina, näin tukea ja opastusta on jatkuvasti saatavilla. Siivousalan työkokemus tai -koulutus ei siis ole välttämätöntä.

Asiakaskohteisiin kuljemme yrityksen tai kokeneemman työnparin autolla, joten emme vaadi hakijalta ajokorttia emmekä autoa.

Kotisiivous on vuorovaikutteista asiakaspalvelutyötä. Tämän vuoksi työntekijöillämme tulee olla hyvät vuorovaikutustaidot sekä hyvä suomen kielen taito.

Alkupalkka on 13,00 euroa/tunti (sisältää 9% lomakorvauksen). Koeajan jälkeen peruspalkka on 15,00 euroa/tunti (sisältää 9% lomakorvauksen).

Toivomme sinulta:
– iloista asennetta siivoustyötä kohtaan
– asiakasystävällistä käytöstä
– suomen kielen taitoa
– kohtalaista fyysistä kuntoa

Tarjoamme sinulle:
– työparin tuen ja opastuksen
– kilpailukykyisen palkan
– mahdollisuuden vaikuttaa työmäärään
– siivoustyön turvallisilla kasvisperäisillä pesuaineilla

Annavalon tekijöitä yhdistää aurinkoinen asenne siivoustyötä kohtaan ja teemme työtä suurella sydämellä. Työyhteisössämme on avoin ja kannustava ilmapiiri. Olemme välittävä työnantaja ja kuuntelemme työntekijöitä herkällä korvalla.

Jos sinusta tuntuu, että tämä työ kutsuu sinua, niin ota yhteyttä: Anna Seppänen, puh. 040 544 8285, ma – pe klo 10 – 14, s-posti: info@annavalo.fi.